Nieuws

Holland 

op z’n mooist


Geld en vakantie

Als u met vakantie gaat, kan het handig zijn verschillende betaalmiddelen bij u te hebben. Zeker in verder weg gelegen landen. Naast uw bankpas kunt u bijvoorbeeld een creditcard meenemen. De ASN Bank biedt een complete, pvc-vrije Visa Card van International Card Services (ICS). ICS is specialist en marktleider in creditcards. U kunt de ASN Creditcard aan uw ASN Bankrekening koppelen. Maar de ASN Creditcard is ook los verkrijgbaar, gekoppeld aan een betaalrekening van uw keuze. Bij elke betaling met uw ASN Creditcard steunt u ongemerkt de duurzame thema's waar de bank zich sterk voor maakt.
Gaat u buiten Europa met vakantie? Vergeet dan niet uw ASN Wereldpas in te stellen voor gebruik buiten Europa. Dat gaat snel en eenvoudig via ASN Online Bankieren.

 

pinnen

Nieuws 4 scouting


vdwvm

VDWVM is het platform voor slimme ideeën voor een betere wereld. U vindt er niet alleen projecten, maar ook elke dag een nieuwe blog over duurzame trends en ontwikkelingen. Hieronder een voorproefje. Meer leest u op www.voordewereldvanmorgen.nl/duurzame-blogs. Kent u zelf een mooi initiatief, waar de redactie over moet schrijven?
Dan horen we het graag via redactie@voordewereldvanmorgen.nl.

Zorg Nieuwe Stijl

Er wordt nogal wat verwacht van mensen in de participatiemaatschappij. Ze moeten steeds meer zichzelf helpen. Natuurlijk lukt dat niet iedereen. Gelukkig zijn er veel initiatieven die zorg op een nieuwe wijze vormgeven. Zoals zorgvoorelkaar.com, een online marktplaats om hulp aan te bieden en te vragen. En Austerlitz Zorgt. Deze zorgcoöperatie van het Utrechtse dorp Austerlitz zorgt er met vele vrijwilligers voor dat ouderen zo lang mogelijk in hun geliefde dorp kunnen blijven wonen.

Nieuws 4 scouting

Eerlijk duurt het langst

Kleine bedrijven die met een idealistische visie producten maken, zoals Seepje en Moyee Coffee, hebben vaak geen duurzaamheidskeurmerk. Zo’n keurmerk geeft aan dat een bedrijf een rechtvaardige prijs heeft betaald voor de grondstoffen van zijn product. Is een keurmerk nog nodig als een bedrijf volledig transparant is over hoe het product tot stand komt? Eigenlijk niet, maar het is wel handig als houvast voor de consument.

moyee en seepje

Nieuws - Twitter logo eekhoorn asnbank

Ideaal is ook actief

op Twitter:

@IdeaalMagazine


the human works @thehumanworks 

TOP eerste alinea column @jeroenjansenASN in @IdeaalMagazine ideaal17.asnbank-zine.nl#!4/  Onderschrijf ik met volle overtuiging!


Boris Berlijn @BorisBerlijn

De #WakaWaka is een must-have! Goed artikel in #ideaal van @asnbank met @MauritsGroen over duurzaamheid en ontwikkelingssamenwerking


LucienKnol @LucienKnol 

In #ideaalmagazine #hollandopznmooist samenwerking @gemeentemuseum @hetdordts @Natuurmonument museum en natuur in één 


Johan Hendriks @JohansVisie

Plantjes kopen? Denk vooraf aan het #water! Zo simpel is het. Via @asnbank pic.twitter.com/V9rQpLn5iH 


Nieuws

5/19
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...